Kompetencelab tilbyder


Vi tilbyder arbejdspladser hjælp til at arbejde

med efteruddannelse strategisk fordi:

  • Udvikling af medarbejdere øger fastholdelsen
  • Investering i efteruddannelse styrker jeres image og tiltrækker dygtige medarbejdere.
  • I øger organisationens robusthed overfor forandringer
  • Ledere og medarbejderrepræsentanter har sammen vurderet virksomhedens kompetence- og udviklingsbehov.
  • I definerer virksomhedens målsætninger og fortæller hvorfor, I har behov for at gøre gode medarbejdere bedre.
  • I motiverer medarbejdere, som sjældent efterspørger efteruddannelse.
  • Udgifter til efteruddannelse og lønudgifter kan reduceres helt eller delvist, når I ved hvordan.

Strategisk Kompetenceudvikling 


Det giver mening at bruge efteruddannelse strategisk fordi

udvikling af medarbejdere øger fastholdelse og gør rekruttering lettere. Økonomisk er efteruddannelse ofte fordelagtigt.  

På workshops etablerer jeg et fortroligt udviklingsrum med  involvering og ejerskab hos både ledelse- og medarbejderrepræsentanter.

Det betyder retning og forståelse for behovet for at gøre gode medarbejdere bedre.

Udviklingsprojekter og 

HR opgaver


Stor erfaring med kompetenceudviklingsprojekter gør at jeg bidrager i udviklings- gennemførsel- og implementeringsdelen.

Jeg er opmærksom på fasetterne  - om det gælder finansiering eller udvikle konkrete værktøjer og politikker. Jeg skaber begejstring, involvering og ejerskab. Uanset om det er motivationstiltag for kursuskatalog, sprogpolitik eller målsætninger og tiltag der øger omsætning.


Moderator / ordstyrer / eventudvikler


Som erfaren moderator kommer jeg med et godt overblik og forstår at gribe situationer eller sadle om hvis behovet opstår. Jeg er engageret og bringer ideer og energi i planlægningsfasen.

Gennem de sidste 15 år har jeg udviklet og gennemført en lang række konferencer og debatmøder. Bl.a. var jeg med til at udvikle og gennemføre konceptet "ordblindeugen" og afviklede Danmarks første ordblindemesse.01Udtalelser

Jeg har arbejdet sammen med Hans Kærgaard i en årrække, hvor Hans har vist sin evne til at koordinere og gennemføre avancerede strategier. Hans har en værdifuld evne til at skære ind til benet og påpege både styrker og svagheder i forhold til kompetencer og planer. Samtidig har Hans en tillidsvækkende personlighed, som gør at alle er trygge ved at arbejde sammen med ham.

Kristian Jensen

Adm direktør

Green Power Denmark


Gennem to år har jeg haft fornøjelsen af at få kompetent rådgivning og støtte til et strategisk kompetenceudviklingsprojekt. Altid positiv, kreativ, nysgerrig, løsningsoreinteret, smittende arbejdsglæde, openminded og kundefokuseret. Jeg håber, vi skal arbejde sammen igen.

Rolf Verge

Chef for ledelses- og kommunikationssektionen

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste