Referencer


”Jeg har arbejdet sammen med Hans Kærgaard i en årrække, hvor Hans har vist sin evne til at koordinere og gennemføre avancerede strategier. Hans har en værdifuld evne til at skære ind til benet og påpege både styrker og svagheder i forhold til kompetencer og planer. Samtidig har Hans en tillidsvækkende personlighed, som gør at alle er trygge ved at arbejde sammen med ham”

Kristian Jensen

Adm. direktør

Green Power Denmark

”Gennem 2 år har jeg haft fornøjelsen af at få kompetent rådgivning og støtte til et strategisk kompetenceudviklingsprojekt. Altid positiv, kreativ, nysgerrig, løsningsorienteret. Smittende arbejdsglæde, openminded og kundefokuseret.

Jeg håber, vi skal arbejde sammen igen.”

Rolf Verge

Chef for ledelses- og kommunikationsektionen

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste


”På to workshops blev vi udfordret af Hans i forhold til, hvor virksomheden er i dag og hvor vi har ambitioner om at være på længere sigt. Det var en øjenåbner og vi lærte utrolig meget om os selv. Hans skabte og inspirerede til et fortroligt rum, hvor vores medarbejderrepræsentanter og ledelsen kunne mødes i dialogen om uddannelse. For os, var det den helt rette måde at begynde processen. Resultatet er at vi har valgt at sætte fokus på efteruddannelse og medarbejderudvikling. 

Jeg kan kun give Hans mine varmeste anbefalinger.”


Pernille Pedersen

HR-manager

Sealing System A/S

”Hans udfordrede os på vores kompetence- og udviklingsbehov. Det betyder at vi har etableret Brunsgaard Academy, hvor vi arbejder strategisk med kompetenceudvikling. Resultatet er at vi både har fået en bredere kundegruppe, fordi medarbejderne nu kan løse opgaver med øget kompleksitet. I processen har vi nydt stor gavn af, at Hans har været vedholdende og gjort indsatsen målbar.”

Tommy Ib Sandgaard

Salgs- og udviklingschef

BRUNSGAARD A/S


“Samarbejdet med Hans Kærgaard har været meget udbytterigt. Hans faciliterede på fortrinligvis to workshops, der betød at vi fik skabt fundamentet for et kursuskatalog. Det skete i samarbejde med tillidsrepræsentanter og flere uddannelsesinstitutioner. 

Samtidig gav Hans os overblik over økonomien, som betyder at det koster langt mindre end vi havde forestillet os. Efter en årrække med relativt få uddannelsesaktiviteter, er vi stolte over at vi nu har fået en strategi, der betyder konkrete tilbud om efter- og videreuddannelse.

Det vil styrke og udvikle både medarbejderne og virksomheden.”Kim Pedersen

Fabriksdirektør

Modulex A/S

“På to workshops blev vi tillidsrepræsentanter sammen med ledelsen inddraget i arbejdet med at afdække både virksomhedens og kollegernes behov og ønsker til uddannelse.

Forud for de to workshops var der en vis skepsis for, om vi medarbejdere ville få trukket noget ned over hovederne. Men med Hans greb vi arbejdet med efteruddannelse an på en ny og anderledes måde. Det betød bl.a. at vi I fællesskab fik vi lavet kursuskatalog med mulighed for efteruddannelse indenfor en række forskellige områder.”


Jens K. Nørbygaard

Tillidsrepræsentant

Modulex A/S